ΑΠΟΣΥΡΣΗ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΟΤΚΖ)

/ΑΠΟΣΥΡΣΗ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΟΤΚΖ)
ΑΠΟΣΥΡΣΗ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΟΤΚΖ)2024-02-01T08:47:59+00:00

ΣΤΗΝ alykon logo H ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στις 20 Μαϊου του 2016 το τελευταίο μέτρο απόσυρσης αυτοκινήτων έληξε οριστικά χωρίς καμία προκαθορισμένη ημερομηνία επαναφοράς .
Ωστόσο, η Alykon με εμπειρία, πιστοποιημένες διαδικασίες και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από την ανακύκλωση του παλαιού σας οχήματος προβαίνοντας στην οριστική διαγραφή του, γρήγορα, με απλές διαδικασίες ,χορηγώντας τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα καταστροφής-πλήρους διαγραφής και εξασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας εντός Αττικής εντελώς δωρεάν Επιπρόσθετα σε ορισμένες περιπτώσεις το οικονομικό όφελος της ανακύκλωσης του οχήματός σας μπορεί να ξεπεράσει εκείνο της απόσυρσης .

Στο Επίσημο Κέντρο Απόσυρσης ALYKON ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, η διαδικασία απόσυρσης – ανακύκλωσης οχημάτων είναι απλή και ξεκάθαρη και καταρτισμένο προσωπικό σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα. Ολόκληρη η διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής ολοκληρώνεται από εμάς. Εσείς μας παραδίδετε τα σχετικά έγγραφα και το αυτοκίνητο και εμείς αναλαμβάνουμε την γραφειοκρατεία παραδίδοντας σας στο τέλος της διαδικασίας το Επίσημο Πιστοποιητικό Καταστροφής, το νόμιμο έγγραφο το οποίο βεβαιώνει τη διαγραφή του αυτοκινήτου από τα φορολογικά μητρώα και την αποταξινόμηση του.

Η ALYKON ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ αναλαμβάνει την απόσυρση και οριστική διαγραφή όλων των ιδιωτικών και επαγγελματικών οχημάτων ανεξαρτήτως της κατάστασής τους και είναι από τις λίγες αδειοδοτημένες εταιρείες για την διαδικασία απόσυρσης-ανακύκλωσης και οριστικής διαγραφής των φορτηγών πάνω απο 3,5 τόνους.

ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΧ
ΕΝΤΥΠΑ ΦΙΧ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ανακύκλωση-Εμπόριο παλαιού σιδήρου&μετάλλων

Κερδίστε περισσότερα από την Ανακύκλωση Μετάλλων

SCRAP Metals

Το 100% του χάλυβα στην Ελλάδα  αλλά και 40% των μετάλλων παγκοσμίως που χρησιμοποιούνται αποτελούν προϊόν ανακύκλωσης.

Με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία στην Alykon Ανακύκλωση επενδύουμε στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών περισυλλογής καθώς και κατεργασίας και πώλησης παλαιού σιδήρου αλλά και των άλλων μετάλλων καθιστώντας την υπηρεσία αυτή βασικό κομμάτι του πυρήνα των δραστηριοτήτων μας.

Αποξήλωση βιομηχανικών χώρων – εργοστασίων

Κερδίστε από την τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Alykon Ανακύκλωση με εμπειρία, εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας προσφέρει υπηρεσίες αποξήλωσης βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων, εγγυώμενη τον χρόνο αποπεράτωσης του “έργου” και την ποιότητα των εργασιών διάλυσης και αποκομιδής.

Εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες & Παραδίδουμε το χώρο άμεσα για αξιοποίηση με πιστοποιητικά περιβαλλοντικής συμμόρφωσης.

Απόσυρση Μοτοσυκλετών - Μοτοποδηλάτων

Απόσυρση στις μηχανές και στα μοτοποδήλατα

ΜΟΤΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

H Alykon Ανακύκλωση με εμπειρία, πιστοποιημένες διαδικασίες και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον προβαίνει στην ανακύκλωση & διαγραφή της παλιάς σας μηχανής γρήγορα & με απλές διαδικασίες.

Ενημερωθείτε για τα απαραίτητα έγγραφα απόσυρσης ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και την νομική μορφή του κατόχου .

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Απόσυρση Αυτοκινήτων (ΟΤΚΖ) – Ανακύκλωση

Σε εμάς η απόσυρση δεν τελειώνει ποτέ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΡΑ

H Alykon Ανακύκλωση φέρνει την επανάσταση στην  απόσυρση του παλιού σας αυτοκίνητου-οχήματος με εμπειρία, πιστοποιημένες διαδικασίες και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, γρήγορα & με απλές διαδικασίες.

Ενημερωθείτε για τα απαραίτητα έγγραφα απόσυρσης ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και την νομική μορφή του κατόχου .

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Ανακύκλωση Μπαταριών - Συσωρευτών

Ανακυκλώστε τις παλιές σας μπαταρίες & κερδίστε

Μπαταρίες - Συσωρευτές

Η Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσσωρευτών (μπαταριών) αποτελεί μείζονος σημασίας περιβαλλοντικό ζήτημα  εξαιτίας των βαρέων μετάλλων που περιέχουν και που η ανεξέλεγτη απόρριψή τους στο περιβάλλον  δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους.

Με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία στην Alykon Ανακύκλωση επενδύουμε στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών περισυλλογής, αποθήκευσης & εμπορίας.

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών Συσκευών

Δώσε στις ηλεκτρικές συσκευές σου μια δεύτερη ευκαιρία

Electronic Scrap

Οι εγκαταστάσεις της Alykon Ανακύκλωση αποτελούν χώρο “ Πρωτογενούς συλλογής και φύλαξης ΑΗΗΕ” και παραλαμβάνουμε  απο ιδιώτες και εταιρείες “Λευκές ηλεκτρικές συσκευές”  (πλυντήρια, ψυγεία κουζίνες κ.α.) όπως επίσης ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τηλεοράσεις, εκτυπωτές, τηλέφωνα κ.α ).

Kαι γενικά πάσης φύσεως ηλεκτρικές η ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

Ανακύκλωση Αεροσκαφών - Πλοίων

Σ εμάς η ανκύκλωση δεν γνωρίζει μέγεθος

Ανακυκλώνουμε Αεροπλάνα & Πλοία

Η διάλυση και ανακύκλωση μέσων μαζικής μεταφοράς (πλοία, αεροσκάφη, αμαξοστοιχίες κλπ.) αποτελούν κρίσιμο περιβαλλοντικό  θέμα για την ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα.

H Alykon Ανακύκλωση πληρεί τα αναγκαία κριτήρια και διαθέτει τις απαραίτες άδειες για να παρέχει υπηρεσίες διάλυσης των παραπάνω μέσων παρέχοντας όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ανακύκλωση Καταλυτών Αυτοκινήτων - Φορτηγών

Αποζημιωθείτε με βάση την Πραγματική Αξία

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ

Η Alykon Ανακύκλωση δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο της ανακύκλωσης απενεργοποιημένων καταλυτών. Με επένδυση στην τεχνογνωσία καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια υπερσύγχρονη μονάδα για την επεξεργασία του καταλύτη. Είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που σας αποζημιώνουμε βάση της περιεκτικότητας του καταλύτη σε πολύτιμα μέταλλα και όχι,ανάλογα με το μέγεθος και την κατηγορία του καταλύτη

Δείτε τα οφέλη της αποσυρσης Alykon:

Με υπερσύγχρονο πλήρη εξοπλισμό και επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες η ALYKON μπορεί να υποστηρίξει την συλλογή, μεταφορά και ανακύκλωση μια μεγάλης γκάμας ανακυκλούμενων υλικών και να πραγματοποιήσει την απόσυρση και οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου σας παρέχοντας όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά .

  • Αδειοδοτημένη Μονάδα

  • Πλήρης Διαχείριση

  • Αμεσα και μετρητά τα χρήματα σας

elGreek