Ποιοί Είμαστε

/Ποιοί Είμαστε
Ποιοί Είμαστε2023-08-14T14:30:35+00:00

Γνωρίστε την Alykon Ανακύκλωση

H Alykon Ανακύκλωση  είναι μια εταιρία ανακύκλωσης και εμπορίας και πάροχος υπηρεσιών που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα ανακύκλωσης και διαχείρισης σκραπ μετάλλων. Στελεχωμένη με πρόσωπα με  περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στον χώρο και με δραστηριότητες που εκτείνονται σε όλο το φάσμα της ανακύκλωσης είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες και τιμές οι οποίες μεγιστοποιούν την αξία για τους συνεργάτες μας.

Η Alykon Ανακύκλωση στεγάζεται σε  εγκατάστασεις 12.000 τ.μ. στην Παιανία της Αττικής και λειτουργεί εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.

Η Alykon Ανακύκλωση ως πιστοποιημένο μέλος του επίσημου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων Ελλάδας, εφαρμόζει τις διαδικασίες κατά τα πρότυπα ISO 9001 και 14001 και προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας.

Το εύρος των δραστηριοτήτων μας, η εμβέλεια του δικτύου μας, η γνώση της τοπικής αγοράς και τα πλήρως ενοποιημένα συστήματα διαχείρισης δεδομένων που διαθέτουμε μας παρέχουν μια βαθιά κατανόηση των περίπλοκων αλληλεξαρτήσεων των αγορών στις οποίες συμμετέχουμε.

Η Alykon Ανακύκλωση σε αριθμούς

0
ΑΤΟΜΑ ΕΞΕΙΔ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
0
Κ.ΤΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
0
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΩΝ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ

ΜΕΤΑΛΑ - ΣΚΡΑΠ

Το 100% του χάλυβα στην Ελλάδα  αλλά και 40% των μετάλλων παγκοσμίως που χρησιμοποιούνται αποτελούν προϊόν ανακύκλωσης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση φυσικών πόρων, αλλά και ενέργειας.

Με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία στην AGR επενδύουμε στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών περισυλλογής καθώς και μηχανικής κατεργασίας και πώλησης παλαιού σιδήρου αλλά και των άλλων μετάλλων καθιστώντας την υπηρεσία αυτή βασικό κομμάτι του πυρήνα των δραστηριοτήτων μας, στοχεύοντας στην συνεχή ανάπτυξη με εξαγωγικό προσανατολισμό.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Δείτε επιγραμματικά, τα οφέλη που προκύπτουν από την ανακύκλωση των ποσοτήτων «άχρηστων» μετάλλων:

  • Εξοικονομείται ενέργεια και νερό
  • Διατηρούνται τα αποθέματα των ορυκτών του πλανήτη
  • Μειώνεται η ατμοσφαιρική ρύπανση
elGreek